СВЕТЛИНА ТАМ, КЪДЕТО Е НУЖНА, КОГАТО Е НУЖНА И КОЛКОТО Е НУЖНА!

 

ВСЕКИ ДЕТАЙЛ ДОПРИНАСЯ ЗА ЦЯЛОСТНАТА КАРТИНА

Дори незабелязани, нашите осветителни тела играят значителна роля. Чистият дизайн и простотата ги правят дискретни, но същевременно ефективни. Винаги можете да разчитате на нас.

 

ЗА УЮТА НА ЛЮБИМИТЕ ВИ МЕСТА ИМА ПРИЧИНА.

Непрестанно търсим нови и по-добри решения за осветление, за да дадем възможност на дизайнерите с най-добрите умения, да организират заслужен комфорт на клиентите. Направете идеите си видими.


ПРОЕКТИ

 


 — Животът е твърде кратък, за да се откажете от комфорта си.


КАЧЕСТВО & СТИЛ

ПОЛАРИС ЛАЙТИНГ

Polaris Lighting Department е част от групата Поларис Продукт ООД. Ние сме сред най-модерните, динамично развиващи се и иновативни компании за дизайн, производство, доставка и инсталация на различни видове интериорно и екстериорно осветление с широк обхват на приложение. На българският пазар сме от 30 години.

През годините сме се доказали с професионално обслужване, изключително високо качество на работа и бързи доставки. Днес в град Варна се намира централния ни офис и две мострени зали. Също може да ни откриете и в София, Пловдив и Велико Търново.

Стремим се винаги да предоставяме най-доброто на нашите клиенти. За нас нуждите на клиента са винаги приоритет. При нас можете да се консултирате с екип от хора, доказали се през годините в сферата на осветлението.

 — Създаването на пространство е като разказване на история.


ИНОВАТИВНИ ОСВЕТИТЕЛНИ РЕШЕНИЯ

ИНТЕРИОРНО, ИНДУСТРИАЛНО И ДЕКОРАТИВНО ОСВЕТЛЕНИЕ

Повече от 30 години ние предлагаме на българският пазар качество, стил и комфорт на своите клиенти.

Стараем се постоянно да разширяваме портфолио си, като изготвяме решения изцяло съобразени с нуждите и желанията на нашите клиенти!

Многобройните проекти, върху които сме работили доказват, че Поларис Лайтинг несъмнено е спечелила доверието на най-различни български и чуждестранни компании. Благодарим Ви!

 


  — Осветлението е едно от най-важните неща за създаване на уют в дома.


ИНОВАЦИЯ, КАЧЕСТВО, СТИЛ

РЕШЕНИЯ ЗА ВСЯКО МЯСТО

В стремежа си да работим винаги една крачка пред конкурентните фирми, ние от Polaris Lighting предлагаме в мострените си зали не само разнообразно осветление, а и подробни технически консултации за вашето най-подходящо приложение. Фотометричните компютърни проекти предлагат технически обосновани светлинни решения и за най-специфичните изисквания.

При нас ще откриете продукти на световноизвестни марки, в сферата на осветлението. Постоянните складови наличности осигуряват на специалистите ни свобода при проектирането и предлагането на няколко варианта за осветление.

Продуктите на Polaris Lighting задоволяват всички необходими изисквания и очаквания за ефективно осветление на вътрешни и външни пространства — банки, офиси, хотели, болници, спортни центрове, училища, ресторанти, супермаркети, промишлени обекти, паркове и градини, магистрали, улици и ефектно архитектурно осветление.

— Управител, д-р инж. Самет Исак

 


 


 


 


 


НИЕ СМЕ ТУК ЗА ВАС!

— Polaris Lighting Department е в състояние да предложи комплексно решение за всяко задание в областта на осветителната техника.


БОГАТО РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ПРОДУКТИ

— LED алуминиеви профили, LED Луни, Екстериорно и фасадно осветление, Улични и паркови лампи, Индустриално и взривозащитено осветление, Аварийно и евакуационно, LED ленти и трансформатори, Сензори за движение и присъствие, и други.