НЕОФИТ РИЛСКИ, БЪЛГАРИЯ

Шoурум за санитарен фаянс и бани - ANGRO Production & Trading

Ние от Polaris Lighting сме горди да представим нашето последно успешно партньорство с ANGRO Production & Trading – изтъкнат шоурум за санитарен фаянс и бани. Нашата цел беше да създадем привлекателна, функционална и ефективна осветеност, която да подчертава красотата и качеството на представените продукти в шоурума.

За осветлението на този престижен обект използвахме комбинация от последни технологии и дизайнерски решения. Продуктите от серията LED профили S-LINE осигуряват гладко и равномерно осветление, докато LED профил MESH 360 добавят уникален визуален акцент. LED луната CARDAN MINI осигурява директна и ефективна светлина в ключови зони, докато спота за трифазна шина TUBE предлага стилен и модерен изглед. Освен тези продукти, разработихме и специални осветителни решения, които отговарят на индивидуалните нужди и изисквания на шоурума на ANGRO Production & Trading.

Ние в Polaris Lighting се грижим за всеки детайл и сме убедени, че правилното осветление може да трансформира всяко пространство. Нашата мисия е да осветим вашите идеи и да ги превърнем в реалност!

Related projects