СОФИЯ, БЪЛГАРИЯ

Офис SCHWARZ IT Bulgaria

Представям Ви офиса на „Schwarz IT Bulgaria“, проектиран от архитектурното студио ВИ Архитектс в град София, като са използвани продукти на водещият производител в областта на осветлението – DELTA LIGHT.

Офисът на „Schwarz IT Bulgaria“ представлява модерно и функционално работно пространство, разположено в центъра на града. Със своето изискано изпълнение и интелигентно проектиране, той отговаря на високите изисквания на компанията и осигурява комфортна работна среда за нейните служители.

В интериорния дизайн на офиса се пресъздава характерната корпоративна идентичност на „Schwarz Group“. Чистите линии, съчетани с модерни форми и добре подбраната цветова палитра, създават усещане за простор и светлина. Естественото осветление прониква през големите прозорци и пространството е оптимално организирано, за да се използва възможно най-добре.

Осветлението е една от водещите характеристики на офиса, като продуктите на DELTA LIGHT са избрани с внимание и внедрени в цялостната концепция на проекта. Осветителните тела предлагат естетическа привлекателност и функционалност, съчетавайки иновативни технологии с високо качество на осветяване. Те създават приятна атмосфера и допринасят за визуалния комфорт на всички, които работят в офиса.

Различните работни зони, включително отделни кабинети, открити пространства работни места, се интегрират хармонично, за да отговорят на нуждите на различните отдели и екипи в компанията.

Related projects