НЕОФИТ РИЛСКИ, БЪЛГАРИЯ

``Исторически парк``

Поларис Лайтинг с гордост представя един от най-амбициозните и впечатляващи проекти, в които имахме честта да участваме. В „Исторически парк“, ние не просто осветихме обекти – ние допринесохме за създаването на атмосфера, която пренася посетителите назад във времето.

Използвана е топла светлина, за да се постигне усещане за историческа епоха, когато основният източник на светлина са били огън и свещи. Студената светлина е използвана за подчертаване на детайли по мраморните статуи и колони, придавайки им елегантен и блестящ външен вид. Всички продукти, използвани в този проект, са специално проектирани за нуждите на „Исторически парк“. Това гарантира идеалното съчетание между естетика, функционалност и дълготрайност.

Един от нашите специални продукти, използвани в този проект, е Wall washer с размери от 50 см и 1 метър. Тези прожектори осигуряват равномерно и интензивно осветление на големи площи, което е идеално за акцентиране на архитектурни детайли и обекти.

Разгледайте галерията от снимки, за да потопите в магията на светлината, която създадохме в „Исторически парк“. Вярваме, че нашата работа говори по-добре от думи, и ние сме готови да осъществим вашата визия за светлинен дизайн във всеки следващ проект.

Related projects