Поларис Лайтинг

Добре дошли в "Поларис Лайтинг" ООД!
Предлагаме цялостни решения за индустриално, интериорно и декоративно осветление. На пазара за осветителни тела сме повече от 20 години в България и извън страната. Разполагаме с офиси и мострени зали в град Варна, София, Велико Търново и Пловдив. Лидери сме в проектирането и доставката на професионално LED осветление и се стремим да поддържаме наличности на най-търсените и модерни осветителни тела. Производители сме на лампи и осветители и също така внасяме от нашите колеги и партньори в Европа, Америка и Азия.

Нови продукти

Каталози

“Поларис Лайтинг” ООД е една от най-модерните, динамично развиващи се и иновативни компании за производство и търговия с осветителна техника в България. Фирмата се характеризира с трайно присъствие на пазара в продължение на повече от 20 години. Тя се доказва с професионално обслужване, изключително високо качество на работа и бързи доставки. Днес в град Варна се намират централният офис и мострена зала на фирмата, където ще Ви посрещнат екипи от професионалисти в сферата на икономиката и инженерната техника.

Проекти

При нас можете да намерите богато разнообразие от осветителни тела като LED алуминиеви профили, LED Луни, Екстериорно и фасадно осветление, Улични и паркови лампи, Индустриално и взривозащитено осветление, Аварийно и евакуационно, LED ленти и трансформатори, Сензори за движение и присъствие, и други.

София, България
гр. София, България
гр. София, България
гр. София, България