За нас

POLARIS LIGHTING DEPARTMENT

Светлина там, където е нужна,
когато е нужна и
колкото е нужна! 
“Поларис Лайтинг” ООД е една от най-модерните, динамично развиващи се и иновативни компании за производство и търговия с осветителна техника в България. Фирмата се характеризира с трайно присъствие на пазара в продължение на повече от 20 години. Тя се доказва с професионално обслужване, изключително високо качество на работа и бързи доставки. Днес в град Варна се намират централният офис и мострена зала на фирмата, където ще Ви посрещнат екипи от професионалисти в сферата на икономиката и инженерната техника.
 

Създаването на пространство е като разказване на история.

Всеки детайл допринася за цялостната картина. Дори незабелязани, нашите осветителни тела играят значителна роля. Промяна на възприятието, управление на атмосферата. Чистият дизайн и простотата ги правят дискретни, но същевременно ефективни. Винаги можете да разчитате на нас.

 
В стремежа си да работи винаги една крачка пред конкурентните фирми, Polaris Lighting Department предлага в мострените си зали не само разнообразно осветление, а и подробни технически консултации за неговото най-подходящо приложение. Фотометричните компютърни проекти предлагат технически обосновани светлинни решения и за най-специфичните изисквания.
 
Животът е твърде кратък, за да се откажете от комфорта си.

За уюта на любимите Ви места има причина. Всеки ден търсим нови и по-добри решения за осветление, за да дадем възможност на дизайнерите с най-добрите умения, да организират заслужен комфорт на потребителите. Елате с нас. Направете идеите си видими.
 
 
Постоянните складови наличности осигуряват на специалистите от проектантско- консултантските отдели свобода при проектирането и предлагането на няколко варианта за осветление.
 

Визия и ценности

Нашата философия е да се запази визията на фирмата като модерна компания, която активно да определя тенденциите по отношение на внедряване на иновативни решения в сферата на осветлението. Целта на Polaris Lighting Department е постигане на максимална удовлетвореност на нашите клиенти, като за целта подхождаме индивидуално към всеки един от тях. Продуктите на Polaris Lighting Department задоволяват всички необходими изисквания и очаквания за ефективно осветление на вътрешни и външни пространства – банки, офиси, хотели, болници, спортни центрове, училища, ресторанти, супермаркети, промишлени обекти, паркове и градини, магистрали, улици и ефектно архитектурно осветление.Polaris Lighting Department е в състояние да предложи комплексно решение за всяко задание в областта на осветителната техника, включващо:

Техника
Дизайн
Инсталация
Гаранция
       

При нас можете да намерите богато разнообразие от осветителни тела като LED алуминиеви профили, LED Луни, Екстериорно и фасадно осветление, Улични и паркови лампи, Индустриално и взривозащитено осветление, Аварийно и евакуационно, LED ленти и трансформатори, Сензори за движение и присъствие, и други.